Cazare Targoviste, Cazare Pensiune - Pensiunea LOTEIA
Cazare Targoviste, Cazare Pensiune - Pensiunea LOTEIA
Contacteaza acum!
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Cazare pensiune - Targoviste

Cazare Targoviste

Cazare in Targoviste pentru grupuri organizate, evenimente si nu numai. Pensiunea LOTEIA pune la dispozitie camere, grupuri sanitare, mobilier elegand si modern, conectivitate si tehnologie moderna, locuri special amenajate pentru relaxare etc.

Situata intr-o zona linistita, cu vedere asupra intregului oras Targoviste, pensiunea LOTEIA este locul cel mai potrivit pentru relaxare, cazare, teambuilding, conferinte etc. Fiind o pensiune noua, moderna, beneficiaza de un design profesionist, esteticul impresionand prin forma si culoare si conferind astfel un confort ridicat si o climatizare placuta si racoroasa.

Daca esti in cautare de cazare la o pensiune placuta, moderna, cu preturi atractive in apropiere sau chiar in Targoviste, nu ezita sa ne contactezi.

Dotari si facilitati

Pensiunea dispune de 10 camere: 5 camere duble, 3 camere triple, 2 camere cu pat matrimonial; Fiecare camera este dotata cu:

  • » Televizor LCD
  • » Televiziune digitala
  • » Conectivitate Internet Wi-fi
  • » Mobilier modern si elegant
  • » Baie proprie (cabina de dush + grup sanitar)
  • » Aer conditionat
  • » Balcon

Restaurant

Pentru ca pachetul de servicii sa fie complet, pensiunea detine restaurant propriu, o terasa interioara cu vedere panoramica spre cetatea Targoviste si o terasa exterioara acoperita. Aceasta face din pensiune locul potrivit pentru organizarea evenimentelor speciale (nunti, botezuri).

Recreere si relaxare la pensiune

De asemenea, pensiunea dispune de 2 terenuri cu iarba sintetica (fotbal + voley) cu nocturna, piscina, terasa si sala de fitness.

Hotel Nova - Hotel Targoviste, Cazare Targoviste